fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Videomarketing

Videomarketing als verlengstuk van narrowcasting-platformen

Videomarketing combineert het multimediale van narrowcasting en de persoonlijke benadering van een promotieteam. De twee grote LCD-schermen, één op de rug en één boven het hoofd, dienen als verlengstuk van narrowcasting-platformen. Ook als informatievoorziening is mobiele narrowcasting een zeer geschikt medium, omdat bewegend beeld nu eenmaal meer opvalt en de interactieve mogelijkheden bijzonder groot zijn.

Videomarketing is wel zo sociaal

Wat niet vastgelegd is, is niet gebeurd. In de huidige economie wordt ieder moment vastgelegd en gedeeld. De sociale platformen bieden steeds meer en eenvoudigere mogelijkheden om content te delen, zowel in beeld als in woord. Samen met onze videomarketing teams dragen wij zorg voor de vastlegging van de campagnes die we voeren. Of dat nu een promotie activatie is op een evenement, een horeca actie of een tour van de mobiele billboards. En ja, zelfs met drone beelden. In plaats van fotomarketing voeren we bovendien videomarketing opdrachten uit, waarbij je doelgroep korte statements plaatst in een snelle compilatiefilm. Wij zorgen ervoor dat de filmpjes viral gaan.

Videomarketing voor de promotie van je product of dienst?

Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij je beoogde doelgroep kunnen benaderen. Wij benaderen elke prospect persoonlijk op het potentiële gebruiksmoment van het product. Wij denken met je mee in de vormgeving van de boodschap en ontwikkelen samen met de verschillende specialisten een opvallende en interactieve campagne. Door middel van de creatieve videomarketing concepten van J.u.i.c.e. Promotions ervaart jouw doelgroep jouw merk optimaal!

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK