fbpx

Store Traffic

Store Traffic, direct meetbaar

Meer bezoekers in de winkel en daarmee direct meetbaar de omzet verhogen. Een duidelijke en logische wens van iedere retail organisatie. Onze promotieteams nemen drempelvrees weg, zorgen voor zichtbaarheid en een aangename eerste kennismaking. Consumenten weten wat ze willen kopen, maar nog niet waar ze dat willen doen. Zij willen positief verrast worden, zoals we dat zelf ook willen. Overtuig consumenten op de plek waar het er echt toe doet.

Promotors zorgen voor die lage drempel

De meeste media middelen hebben geen impact in de winkelstraat, maar staan veel verder weg van het koopmoment. Consumenten worden bereikt op de bank thuis, achter de computer of in de auto. Tegen de tijd dat men in de winkelstraat is, is men jouw boodschap al lang weer vergeten. Etalages lijken op elkaar en reclameborden schreeuwen allemaal hetzelfde. J..u.i.c.e. Promotions zorgt voor stopkracht op straat! Wij verleiden de consument überhaupt je winkel in te komen. Zorg dat jij de winkel bent die hun behoefte invult!

Store Traffic concept

Met een goed store traffic concept wordt het snel druk in de winkel. Maar wil je Store traffic optimaal benutten dan moet je voorkomen dat de rijen in de winkels te lang worden. Drukte trekt drukte aan, maar te lang wachten vindt niemand prettig. Mensen keren om en lopen de winkel uit en houden er een negatieve ervaring aan over. Om deze doelgerichte klanten (die precies weten wat ze willen en dit komen halen) goed te bedienen, is het belangrijk dat er voldoende medewerkers in de winkel aanwezig zijn. Dit kunnen je medewerkers zijn of extra promotors van J.u.i.c.e. Promotions die de gegenereerde store traffic in de winkel opvangen bij een speciale counter.

Wil je meer weten over Store Traffic?

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties instore of near store. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

storetraffic promotie Australian ice cream

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK