fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Station sampling

Station sampling

Sampling kan in vele kanalen, Station sampling is daar 1 van. Deze vorm van sampling zorgt voor een enorm bereik in zeer korte tijd. Enthousiaste promotieteams delen samples of flyers uit aan alle reizigers die het station verlaten of betreden.

Dus door de grote reizigersstroom tijdens de spitstijden liggen de gemiddelde sample aantallen per uur hoog. Kanttekening daarbij is dat de doelgroepsselectie maar in beperkte mate mogelijk is bij station sampling. De zichtbaarheid is groot en de spits bevindt zich ook rondom veel relevante gebruiksmomenten. Het is tenslotte van het begin of einde van je (werk-)dag. Naast de top 10 stations in Nederland is er ook op kleinere stations veel aandacht te genereren.

Brandstore station sampling

Buiten voorgenoemde sampling acties op stations biedt het kanaal ook de mogelijkheid voor Brandstores of Pop-up stores. Hierbij wordt een winkelruimte tijdelijk ingericht met jouw merk. In de pop-up stores worden je producten gedemonstreerd en (direct) verkocht. Eventueel in combinatie met benodigde producten of ingrediënten om thuis direct aan de slag te kunnen!

Fieldmarketing bureau J.u.i.c.e. Promotions helpt graag met het ontwikkelen en uitvoeren van station sampling en andere activiteiten op station. Wij verzorgen het gehele traject van vergunning tot evaluatie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


      

Daim Station Sampling

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK