fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Shoppermarketing

Shoppermarketing als totaalfilosofie

Wij vullen dagelijks een belangrijk onderdeel van Shoppermarketing voor onze opdrachtgevers in. Met diensten zoals instore demonstraties, merchandising, near store sampling en retail promoties. Door deze jarenlange ervaring is het voor de specialisten van J.u.i.c.e. Promotions eenvoudig schakelen met derden.

Shoppermarketing kunnen we omschrijven als:

“Begrijpen hoe je consumenten bereikt. In verschillende kanalen en met diverse boodschappen. En het inzetten van deze kennis en kunde voor alle stakeholders: merk, consument, retailer en shopper.”

Tenslotte zijn wij de specialisten

Op de vele verschillende onderdelen zijn wij de specialist. Van shopper marketing zijn meerdere specialisten werkzaam. Wij werken graag samen. Wij zorgen ervoor dat we een optimale campagne strategie kunnen voeren. Dit doen wij door in een vroeg stadium aan tafel te gaan. We zorgen voor een ijzersterk concept. Waardoor wij direct jouw doelgroep kunnen vinden. Met bijvoorbeeld onderzoeksbureaus, reclamebureaus en eye tracking specialisten. Dit doen wij, omdat we een kwalitatieve aanpak die alle onderdelen afdekt, willen borgen. Zo zorgen wij voor een vlekkeloos concept.

Onze ervaring met shoppermarketing

Wij delen graag onze ervaringen en cijfers. Met meer dan 16 jaar ervaring in het persoonlijke contact leggen met shoppers, weten we namelijk als geen ander wat consumenten verwachten. Als gevolg weten wij hoe zij zich gedragen. Bovendien kunnen wij een merkervaring delen die ook echt blijft hangen. Shoppermarketing biedt de mogelijkheden daadwerkelijk gedrag te monitoren. We zitten bovenop de doelgroep. En we werken samen met de opdrachtgevers als het gaat om het verzamelen van data.

Meer weten over de mogelijkheden van Shoppermarketing?

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van shoppermarketing tot videomarketing en van instore demonstraties tot aan street sampling. Wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Ici Paris x Ralph Lauren shoppermarketing

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK