fbpx

Sampling op beurzen

Sampling op de grote consumentenbeurzen

Er zijn jaarlijks enkele grote consumentenbeurzen in Nederland zoals de Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, Margriet Winterfair, 50 Plus Beurs, Vakantiebeurs en het 100%NL familie event. Daarnaast zijn er vele kleinere regionale beurzen of voor een specifieke doelgroep. De sampling op beurzen kan op verschillende manieren, denk aan een stand maar ook aan promotieteams op een promo point!

In een korte tijd komen er heel veel consumenten naar een beurs. Het aantal sample contacten met sampling op beurzen ligt dan ook erg hoog!

Sampling op beurzen | een specifieke doelgroep

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt diverse soorten promotieacties op vele locaties. Afhankelijk van de doelgroep en het gebruiksmoment wordt een plan opgesteld waar de consument het beste kan worden bereikt. Dit kan bijvoorbeeld zijn op consumentenbeurzen waar je doelgroep zich verzamelt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


      

Art Of Branding - Knorr - Spar Beurs 2017

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK