fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Sampling op beurzen

Sampling op de grote consumentenbeurzen

Er zijn jaarlijks enkele grote consumentenbeurzen in Nederland zoals de Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek, Margriet Winterfair, 50 Plus Beurs, Vakantiebeurs en het 100%NL familie event. Daarnaast zijn er vele kleinere regionale beurzen of voor een specifieke doelgroep. Sampling op beurzen kan op verschillende manieren, denk aan een stand maar ook aan promotieteams op een promo point!

Sampling op beurzen | een specifieke doelgroep

Het succes van sampling op beurzen is veel zekerder dan op veel andere locaties. In een korte tijd komen er heel veel consumenten naar een beurs. Het aantal sample contacten met sampling op beurzen ligt dan ook erg hoog! Je bent gagarandeerd van een hoge opkomst. De lastigheid zit voornamelijk in het snel schakelen in een vrij korte periode. Hierbij is het afhankelijk van welke strategie je kiest.

Wanneer je aan entrance of exit sampling denkt, houd dan rekening met grote stromen mensen in een korte periode. Men heeft doorgaans, zeker bij exit sampling weinig tijd. En men heeft al veel in drukken opgedaan. Aan de andere kant ben je wel degene die de laatste boodschap meegeeft. Dat kan bijvoorbeeld bijde  parkeerplaats of bij de slagboom. Op deze manier weet je ook direct dat je sample mee wordt genomen.

Op de beurs zelf heb je vaak meer tijd, maar concurreer je met alle andere standhouders in het verkrijgen van voldoende aandacht. Bijna elke stand geeft tegenwoordig wel iets mee. Dus valt jouw sample dan wel genoeg op? J.u.i.c.e. Promotions verzorgt diverse soorten promotieacties op vele locaties. Afhankelijk van de doelgroep en het gebruiksmoment wordt een plan opgesteld waar de consument het beste kan worden bereikt. Dit kan bijvoorbeeld zijn op consumentenbeurzen waar je doelgroep zich verzamelt.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van sampling op beurzen, tot instore demonstraties en van merchandising tot street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


      

Sampling op beurzen Spar

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK