fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Roadshow

De roadshow als ultieme beleving

Een pure beleving neerzetten, de doelgroep verrassen, dat is wat het liefste doen met een roadshow. Met onze roadshows maken we dat heel concreet. Een creatief plan, een zeer sterk landelijk netwerk van specialisten en promotors en een sterk logistiek apparaat zorgen ervoor dat je merk meer indruk maakt dan ooit.

Roadshow op de juiste locatie

Het succes van uw roadshow staat of valt in eerste instantie met het selecteren van de juiste locaties. J.u.i.c.e. Promotions heeft zeer veel ervaring met het selecteren van deze locaties, waardoor we je hier uitstekend over kunnen adviseren. Wij kennen de communicatielijnen en vragen systematisch de benodigde vergunningen voor je aan. Geloof ons, we nemen je daarmee veel werk uit handen.

Opvallen met jouw visuals

De roadshow wint nog altijd aan effectiviteit wanneer je zorgt voor opvallende visuals. In nauwe samenwerking met Euromobile Moving Billboards bieden wij je de mogelijkheid promotievoertuigen, maar ook andere visuals opvallend te branden en in te richten. We zorgen voor een prachtige, maar ook praktische invulling waarmee je doelgroep optimaal bediend wordt. De activatie bepaalt uiteindelijk de beleving de doelgroep.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Roadshow promotie Peugeot Prinsenbeek

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK