fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Quality Management

Quality Management op locatie

Kwaliteit zit in ieder onderdeel van de organisatie, maar onze Quality Managers dragen zorg voor de kwaliteitscontrole op locatie. Mensen werk betekent continu de puntjes op de “i” blijven zetten. Onze getrainde QM-ers rijden heel Nederland door om te bekijken hoe de acties lopen, eventuele problemen te tackelen en om foto’s te maken. Met de inzet van Quality management zorgen we niet alleen voor een hogere standaard, maar ook voor continu up-to-date informatie richting onze opdrachtgevers. Wij bezoeken bovendien gegarandeerd 1 op de 3 activaties per week.

Quality Managers on route

De Quality Managers worden speciaal geselecteerd uit de poule van ervaren promotors van J.u.i.c.e. Promotions. Dit zijn de mensen met meerdere jaren werkervaring op verschillende acties. Ze zijn teamleider geweest en hebben meerdere commerciële trainingen gevolgd op het gebied van communicatie, materiaalkennis en het aansturen van teams. Daarnaast hebben zij veel rij ervaring en sturen we ze dus met een gerust hart op pad.

Quality Management training

Om de kwaliteit van de QM-ers op peil te houden, organiseren we periodieke trainingen en meetings. Goed voor de verbondenheid, maar ook voor relevante kennis. Voorafgaande aan iedere werkdag sturen wij de briefings van de te bezoeken projecten en nemen we telefonisch de controle- en vragenlijsten door. Hierbij bespreken we de do’s & don’ts per activatie, de doelstellingen en de uitstraling.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Nutella quallity management

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK