fbpx

Promotie

Promotie willen we toch allemaal?

De basis van alle diensten van J.u.i.c.e. Promotions is promotie. Wij leggen als promotiebedrijf jaarlijks letterlijk en figuurlijk honderden A-merken en nieuwe producten en merken in handen van de juiste doelgroep. Onze promoteams zorgen voor een positieve beleving van uw product of dienst, maar onze dienstverlening begint al bij het concept. Hoe wij dat doen? Onze naam staat voor Join uicreating excitement en daar nodigen we je dus graag voor uit.

Promotieteams, sampling, merchandising of winkeldemonstraties?

Wil je starten met een sampling- of fieldmarketing campagne, met winkeldemonstraties, merchandising of een roadshow met moving billboards? Je zoekt een specialist die je kan ondersteunen met je brand activation, van het concept tot aan de uitvoering en de evaluatie? Een ervaren en gedreven organisatie met een landelijk netwerk van getrainde promotie medewerkers. Kortom, je bent op zoek naar een professioneel full service promotiebureau? Dan ben je bij J.u.i.c.e. Promotions aan het goede adres.

Wie is J.u.i.c.e. Promotions dan?

We zorgen niet alleen voor een groot bereik, maar ook een hoog rendement. Onze activaties maken we graag haalbaar en meetbaar. Gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring en diverse onderzoeken informeren we je vooraf uitgebreid over de (on)mogelijkheden.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK