fbpx

Promogirls

Promogirls

Op zoek naar een gedreven en representatief team van promogirls? This is the place! We selecteren de beste promotiegirls (en -heren wanneer gewenst) met uitstekende communicatieve vaardigheden. Zij hebben slechts één doel; een optimale communicatie over jouw organisatie en merk. In een grondig plan van aanpak bepalen we precies hoe we je product of dienst aan de doelgroep gaan presenteren. We denken niet alleen aan een mooi concept maar ook aan de foutloze en realistische uitvoering! 

Briefing & training

De eerste stap is een goede kick off, samen met jou: De opdrachtgever! Want wie weet er nou meer van de merkwaarden en de tone of voice van jouw merk dan jijzelf? Al deze informatie delen we met onze promogirls, want zij zijn de merkambassadeurs. Daarna krijgen alle promogirls nog 1 op 1 een persoonlijke instructie op papier, en de dag voordat de actie begint, bellen we alle teamleden op om nog een keer de details door te nemen. Onze Project Management collega’s houden de uitvoering en de kwaliteit nauwlettend in de gaten. Maar dat is nog niet alles, want onze Quality Managers bezoeken de events en acties daadwerkelijk op locatie, om er voor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. 

Mogelijkheden van onze Promogirls

Je vindt onze promogirls in winkelstraten, op stranden, tijdens een beurs, een event of op elke andere gewenste locatie waar de doelgroep zich bevindt. Een promotieteam is optimaal effectief wanneer het de voorkeuren en beweegredenen van de doelgroep goed kent. Om die reden selecteren we promogirls met verschillende achtergronden en passen we het team aan op de specifieke wensen van de activatie.

We verzorgen natuurlijk ook de promotiemiddelen die nodig zijn, de kleding die de promogirls dragen en al het transport. Hiervoor werken we het liefste samen met geselecteerde partners en specialisten die de lat net zo hoog leggen als wij. Want full service betekent dat we je alles uit handen kunnen nemen, en dat je er op kan vertrouwen dat het goed komt. One stop shopping, dat is onze toegevoegde waarde!

J.u.i.c.e. Promotions

Ook op zoek naar de leukste promogirls? Of promoboys? Wij stellen het ultieme team voor je samen en organiseren de promotie acties precies zoals jij het wil. Van instore demonstraties tot aan beach sampling, wij gaan overal voor jou naar toe, daar waar we jouw doelgroep persoonlijk kunnen spreken. Meer weten? Check ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Promogirls - Marcey's

 

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK