fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promo

Op zoek naar die ene Promo!

In vakjargon refereren we vaak naar promo als we het over de promotiemedewerkers hebben. Steeds vaker merken we dat onze opdrachtgevers dat ook doen. Niet alleen in het algemeen, maar ook naar die specifieke dame of heer. Klanten waar we vaker voor werken leren de promo’s kennen en krijgen zo vanzelf hun voorkeur. Veel van onze teamleiders worden om die reden teruggevraagd door de opdrachtgever.

Promo met de juiste mix

We selecteren representatieve en aantrekkelijke promotiedames en -heren met uitstekende communicatieve vaardigheden, met slechts één reden; een optimale communicatie van de organisatie en haar merken. Er zijn echter altijd promo’s die zowel op persoonlijk als zakelijk vlak nog net iets beter aansluiten bij onze contactpersonen. De juiste promo voor de juiste opdracht dus. Wij schrijven vanuit het concept en samen met jou een indrukwekkend en pragmatisch plan van aanpak. Hierin geven we stap voor stap aan op welke manier je product of dienst in de markt wordt gezet.

Briefing & training promo’s

We starten met een kick off samen met de opdrachtgever waarin we de merkwaarden en tone of voice delen met het team van merkambassadeurs. Na de kick-off sturen we 1 op 1 een specifieke instructie op papier en bellen we voor iedere actiedag ieder teamlid op om de specs door te nemen. Naast de aansturing door projectmanagement controleren onze Quality Managers de activaties op locatie.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio, zoek de perfecte promo of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Promotie team &C

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK