fbpx

POS

POS materiaal als basis voor shopper journey

POS materiaal staat voor point of sale materiaal en helpt ons invulling te geven aan de shopper journey in supermarkten met o.a. wobblers, vloerstickers, posters en second placements. Vanaf de ingang, met gebrande klaphek bordjes, nemen we de bezoekers van de supermarkt aan de hand mee. We begeleiden de klant richting de instore demonstratie of sampling activatie, langs de second placement of het schap. Het eindigt uiteindelijk tot aan de kassa en het afrekenmoment.

Opvallende POS materialen

De POS materialen ondersteunen de boodschap van het betreffende merk in beeld en in tekst en dragen op deze wijze zorg voor een betere herkenbaarheid, zichtbaarheid en hogere conversie. De klaphek bordjes zorgen voor de eerste attentie, de vloerstickers voor de routing richting demo, de secondplacement voor directe actie naar verkoop net als de wobblers aan het schap. Deze laatste twee POS onderdelen laten we veelal de week na de demo in de winkel achter, om de conversie op langere termijn te stimuleren. Dit draagt bovendien bij aan herhalingsaankoop.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Maoam Rijswijk Team Acteurs en artiesten

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK