fbpx

One to One

One to one marketing als core business

J.u.i.c.e. Promotions verzorgt de ontwikkeling en uitvoering van opvallende one to one marketing campagnes. Een op een contact met de doelgroep, dat is waar onze specialisatie ligt. Onze merkambassadeurs spreken prospects en of klanten persoonlijk aan en leggen daadwerkelijk het merk in handen van de doelgroep. Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij je prospects kunnen bereiken. Wij benaderen iedereen persoonlijk op het potentiële aankoop- of gebruiksmoment van het product. Door middel van creatieve en praktisch haalbare 1 op 1 concepten overtuigen we je doelgroep van de toegevoegde waarde !

Ondersteun one to one marketing met opvallende promotiemiddelen

J.u.i.c.e. Promotions is ervan overtuigd dat de juiste promotie- en communicatiemiddelen uw actie tot een nog groter succes maken. Daarom bieden wij je een diversiteit aan promotiemiddelen om je actie te ondersteunen en om de beleving voor uw doelgroep nog indrukwekkender te maken. Veel objecten en materialen hebben wij al in huis, maar wanneer dit niet het geval is, worden deze tailor made voor je gemaakt.

One to one marketing campagne

Wij verzorgen het gehele traject dat nodig is om jouw one to one marketing campagne tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen u in het voortraject, ontwikkelen promotiemiddelen en kleding, tijdens de uitvoering houden wij je realtime op de hoogte en na afloop ontvang je van ons een gedegen evaluatie met alle resultaten, foto’s, conclusies en aanbevelingen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Host horeca hospitalty face to face

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK