fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Narrowcasting

Narrowcasting met mobiele videoschermen

Mobiele Narrowcasting combineert multimediale met de persoonlijke benadering van een promotieteam. Door middel van twee grote LCD-schermen. Één op de rug en één boven het hoofd. Deze dienen als verlengstuk van narrowcasting-platformen. Bovendien ook als informatievoorziening is deze oplossing een zeer geschikt medium. Het is opvallend en interactief. De schermen bieden bovendien de mogelijkheid om real live informatie te laten zien. Leuk wanneer je je aanbiedingen of nieuwsvoorzieningen wilt aanpassen aan het moment.

Mobiele Narrowcasting voor de promotie van uw product

Dankzij onze ruim 16 jaar ervaring zijn wij de specialisten. Wij nemen graag bepaalde vragen uit handen. Waar, wanneer en hoe wij uw doelgroep kunnen benaderen. Als gevolg zorgen wij voor een blijvende merkervaring. Wij benaderen elke prospect persoonlijk. Dit doen we op het potentiële gebruiksmoment van het product. Door middel van interactieve media en narrow casting kunnen op plaats van bestemming een passende aanvulling geven op de inzet van het promotieteam.

We zoeken eigenlijk altijd de 360 graden strategie. De communicatiemiddelen binnen een succesvolle campagne zullen elkaar moeten aanvullen en versterken. Op deze wijze begeleiden de doelgroep. Bovendien is de shopperjourney van groot belang. Het meenemen van de doelgroep in de beleving. Daarom noemen we onszelf ook creator of moments.  Een enkele boodschap, een enkel kanaal of een enkel medium is echt niet voldoende. Vanaf het eerste contact online of offline tot aan de nazorg, het gehele traject willen we in kaart hebben.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen. Ook helpen wij met het uitvoeren van promotie acties. Van narrowcasting tot fotomarketing en van instore demonstraties tot aan street sampling. Wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Mobiele Narrowcasting

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK