fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Mystery Shopping

Mystery Shopping bewaakt uw kwaliteit

J.u.i.c.e. Promotions beschikt over een groot bestand van getrainde mystery shoppers. Wij voeren mystery shopping opdrachten uit in verschillende branches in de retail. Om een constante kwaliteit te bewaken, analyseren wij via objectieve maatstaven zaken als de klantgerichtheid, de faciliteiten en de commerciële vaardigheden van de medewerkers.

Professioneel getrainde mystery shoppers

Onze mystery shoppers worden getraind op specifieke situaties die ze in de bedrijfsomgeving kunnen tegenkomen. Vooraf krijgen de mystery shoppers een uitgebreide briefing en wordt de juiste informatie over uw producten en ook uw winkelformule bijgebracht. Na het bezoek vullen de mystery shoppers een compleet rapport in welke wij vooraf samen met u hebben opgesteld. Ook worden alle winkelbezoeken tenslotte samengevat in een gedegen eindrapport dat inzicht geeft in de gewenste bedrijfsprocessen.

Mystery shopping is qua uitvoering even wat anders dan waarvoor je promotiebureau normaal gesproken inzet. Wij zijn doorgaans bezig met opvallen en in dit geval mengen we ons vooral onzichtbaar tussen het publiek. Dat klinkt lastig, maar dat valt mee. We weten namelijk heel veel van de consument. We kennen het gedrag en dat is eenvoudig te kopieren. Bovendien zijn we zelf ook consument. De patronen binnen ons bureau  bovendien al helder. We hebben dagelijks mensen op pad voor merkactivaties door heel Nederland en soms zelfs daarbuiten. Of het nu studenten zijn of ouderen, wij sturen ze graag bij je langs.

Waarom J.u.i.c.e. Promotions?

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Wij ondersteunen merken van mystery shopping tot aan brand activation en van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

TUC merchandising mystery shopping

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK