fbpx

Mystery Shopping

Mystery Shopping bewaakt uw kwaliteit

J.u.i.c.e. Promotions beschikt over een groot bestand van getrainde mystery shoppers. Wij voeren mystery shopping opdrachten uit in verschillende branches in de retail. Om een constante kwaliteit te bewaken, analyseren wij via objectieve maatstaven zaken als de klantgerichtheid, de faciliteiten en de commerciële vaardigheden van uw medewerkers.

Professioneel getrainde mystery shoppers

Onze mystery shoppers worden getraind op specifieke situaties die ze in uw bedrijfsomgeving kunnen tegenkomen. Vooraf krijgen de mystery shoppers een uitgebreide briefing en wordt de juiste informatie over uw producten en ook uw winkelformule bijgebracht. Na het bezoek vullen de mystery shoppers een compleet rapport in welke wij vooraf samen met u hebben opgesteld. ook worden alle winkelbezoeken  tenslotte samengevat in een eindrapport. Omdat uw bedrijfsvoering geen geheimen mag bevatten.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

TUC merchandising mystery shopping

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK