fbpx

Merkambassadeurs

Selectie, training en begeleiding van promotie medewerkers

Wij weten dat het actiemechanisme slechts zo sterk is als de merkambassadeurs in het veld die het concept omzetten in de praktijk. Daarom investeren wij veel in de selectie, training en begeleiding van onze veldmedewerkers. Het programma dat we hiervoor hebben opgezet heet de Kweekvijver.

De juiste merkambassadeurs voor jouw product

Onze afdeling personeel en planning is verantwoordelijk voor het intakeproces en het in kaart brengen van de eigenschappen van onze merkambassadeurs. Alle promotors worden in eerste instantie geselecteerd op uitstraling en communicatieve vaardigheden. Binnen de groep van promotiedames en –heren motiveren we mensen door te groeien naar de functie van teamleider en projectleiding. De mensen op kantoor hebben dan ook veelal hun kennis in het veld opgedaan.

Jouw merkambassadeurs

Middels een uitgebreide database-tool, speciaal ontwikkeld voor J.u.i.c.e. Promotions, kunnen wij elke gewenste selectie maken op persoonlijke eigenschappen. Uiteindelijk worden de meest geschikte medewerkers voor uw merk geselecteerd en ingezet en zorgen we daarmee voor echte merkambassadeurs. Een dedicated en uitgebalanceerd team dat met uw product of dienst de markt benadert en ook alle kennis en ervaring kan inzetten voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. Dat is een meerwaarde waar u direct van profiteert. Wij geven specifieke trainingen op maat, video instructies en hebben een speciale app ontwikkeld.

De Kweekvijver & ons MVO gedachtengoed

De Kweekvijver is een joint-venture tussen Compagnon (werving & selectie/detachering bureau) en J.u.i.c.e. Promotions. De Kweekvijver heeft als doel de beste medewerkers gedurende hun werkperiode bij een van de MJM bedrijven te monitoren. Tevens worden ze opgeleid in de communicatie/ economie/marketing/HR branches. Afgestudeerde kandidaten worden door Compagnon voorgesteld en geplaatst bij onze opdrachtgevers. Hiervoor maken we gebruik van een tailor made persoonlijk ontwikkeling systeem.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

GHSAJ Kerst promotie merkambassadeur

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK