fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Merkambassadeurs

Selectie, training en begeleiding van promotie medewerkers

Wij weten dat het actiemechanisme slechts zo sterk is als de merkambassadeurs in het veld die het concept omzetten in de praktijk. Daarom investeren wij veel in de selectie, training en begeleiding van onze veldmedewerkers. Het programma dat we hiervoor hebben opgezet heet de Kweekvijver.

De juiste merkambassadeurs voor jouw product

Onze afdeling personeel en planning is verantwoordelijk voor het intakeproces en het in kaart brengen van de eigenschappen van onze merkambassadeurs. Alle promotors worden in eerste instantie geselecteerd op uitstraling en communicatieve vaardigheden. Binnen de groep van promotiedames en –heren motiveren we mensen door te groeien naar de functie van teamleider en projectleiding. De mensen op kantoor hebben dan ook veelal hun kennis in het veld opgedaan.

Jouw merkambassadeurs

Middels een uitgebreide database-tool, speciaal ontwikkeld voor J.u.i.c.e. Promotions, kunnen wij elke gewenste selectie maken op persoonlijke eigenschappen. Uiteindelijk worden de meest geschikte medewerkers voor je merk geselecteerd en ingezet. We zorgen daarmee voor echte merkambassadeurs. Een dedicated en uitgebalanceerd team dat met jouw product of dienst de markt benadert. En alle kennis en ervaring kan inzetten voor het continu verbeteren van onze dienstverlening. Dat is een meerwaarde waar je direct van profiteert. Wij geven specifieke trainingen op maat, video instructies en hebben een speciale app ontwikkeld.

Onze Kweekvijver & ons MVO gedachtengoed

Onze Kweekvijver heeft als doel de beste medewerkers gedurende hun werkperiode te monitoren. Tevens worden ze opgeleid in de communicatie, economie, marketing en de HR branche. Afgestudeerde kandidaten worden door ons voorgesteld en geplaatst bij onze opdrachtgevers. Hiervoor maken we gebruik van een tailor made persoonlijk ontwikkelingssysteem.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten? Heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Met onze merkambassadeurs ondersteunen we merken van instore demonstraties tot aan street sampling. Wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK