fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Leadgeneration

Met Leadgeneration bouwen aan je database

Directe verkoop is niet geschikt voor alle producten. Leadgeneration opent deuren wanneer een direct sales traject te complex blijkt. Zo kan een product te technisch zijn om op locatie te demonstreren of de prijsstelling te ingewikkeld door allerlei opties. Bij leadgeneration wordt niks verkocht, maar wordt de situatie geïnventariseerd bij potentiële klanten en worden deuren geopend. Er worden uiteindelijk NAW-gegevens verzameld, zodat hier op een later moment een follow-up aan kan worden gegeven.

Leadgeneration op locatie

Leadgeneration gebeurt traditioneel veel op beurzen, maar je kunt hier ook een promotietour voor inzetten, waarbij we je prospects en/of klanten bezoeken. Het promotieteam wordt geselecteerd op duidelijke inhoudelijke specificaties en uitgebreid getraind voorafgaande aan de tour. Je ontvangt een rapportage per bezoek en we houden je continu up to date van de ontwikkelingen. Het genereren van leads vergt een selectie van speciaal getrainde promotors die net even dat stapje meer zetten als het gaat om overtuigen. Bij sampling is het product op zich vaak al voldoende push. In dit geval heeft de promotor direct voordeel aan zijn of haar verkoop ervaring.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Backbone Kleenex Sampling Zwolle leadgeneration

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK