fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Interactieve Media

Interactieve Media als meerwaarde bij fieldmarketing campagnes

Interactieve media hebben veel toegevoegd aan de mogelijkheden die we hebben op locatie. Op beurzen, festivals en events delen we content via grote en kleinere schermen en ook via de sociale media. Videoregistraties worden 1 op 1 doorgezet en foto’s doorgestuurd en gedeeld. Mobiele telefoons en iPads leggen informatie vast en dienen als ondersteuning bij het begeleiden van de bezoekers en de presentatoren en worden ook door de sponsoren ingezet om data te verzamelen of informatie te delen.

Interactief op straat

Op straat, maar ook op de andere locaties waar onze teams actief zijn, zijn we natuurlijk al keihard bezig met interactie. De interactieve media middelen maken het voor ons nog eenvoudiger om zaken te delen en vast te leggen. Gespreksverslagen worden 1 op 1 genoteerd, online vragenlijsten kunnen ter plaatse worden ingevuld en verwerkt en bovendien weer worden gedeeld met hoofdkantoor. Hierdoor kunnen wij op realtime basis onze opdrachtgevers op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de dag. We informeren over aantallen bezoekers, samples, aankopen, maar bieden ook inhoudelijke informatie over de respons, de uitdagingen en zelfs het weer.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neemcontactop voor vrijblijvend advies.

AutoRAI interactieve media

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK