fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Instore Demonstraties

Conversie bij Instore Demonstraties

Heb je al ervaring met Instore demonstraties? Het is de perfecte manier om je product aan te bieden op de plek waar de consument het product direct kan kopen. Je maakt je bezoeker dus enthousiast en de bezoeker kan meteen tot aankoop overgaan. Maar het wordt nog beter, want diezelfde bezoeker van winkel of supermarkt is duidelijk op zoek naar een product. Ze staan dus echt open voor je boodschap en je product. En dat is het moment waar wij graag gebruik van maken tijdens instore demonstraties. We beinvloeden de bezoeker positief en die kan direct een koopbeslissing nemen en afrekenen. Dat maakt het laagdrempelig, goed meetbaar en vooral: succesvol!

Meer omzet en blije beleving instore

Instore Demonstraties zijn er natuurlijk om je product te promoten. Op alle mogelijke manieren, kunnen wij je product bij bezoekers demonstreren. Het maakt daarbij niet uit of het product bijvoorbeeld warm of koud is of in combinatie wordt aangeboden met een ander product. Alles is mogelijk. De consument heeft uitgebreid de mogelijkheid om je product te testen en te proeven. Daarna schaffen ze het direct aan bij de kassa en de conversie is een feit.

Zo bewijzen we weer eens de ‘hot-cold empathy gap’-theorie, maar ook dat timing cruciaal is. Met meer dan 16 jaar ervaring weten we dat de verkopen van een product tijdens een instore demonstratie campagne de pan uit kunnen rijzen. Maar ook op lange termijn, zal er een positieve houding groeien ten opzichte van je merk en dat is weer goed voor de herhalingsaankopen en dus de groei van je vaste klanten.

J.u.i.c.e. Promotions

Met 16 jaar ervaring in instore demonstraties, heeft het vak geen geheimen meer voor ons. Daarom kun je erop vertrouwen dat we een succesvolle en goed uitgevoerde campagne voor je neerzetten. Heb je interesse in een vrijblijvende brainstorm? Neem dan gerust contact met ons op. Tijdens kantooruren kun je ook direct met ons chatten! Dan heb je snel antwoord op je vragen. Meer weten over al onze andere diensten? Ook daar vertellen we graag verder over.

Heineken indoor demonstratie

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK