fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Fotomarketing

Promotieteams inzetten voor fotomarketing?

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions biedt diverse mogelijkheden op het gebied van fotomarketing, videomarketing en mobile marketing. Marketing door middel van fotografie (of Photomarketing) biedt veel kansen om je klantencontact te intensiveren en te verlengen.

Online fotomarketing en direct klaar fotografie

Er zijn twee vormen van fotomarketing die regelmatig worden ingezet. Bij online fotomarketing benaderen onze promotieteams de doelgroep op een indrukwekkende manier. De gemaakte foto’s worden binnen 24 uur op een speciale website of op je eigen website geplaatst. Deze website produceren we voor je in je eigen huisstijl. Maar we kunnen natuurlijk ook aan de slag met social media. De mooiste vorm? Wanneer de doelgroep zelf de foto’s deelt.

Bij de directe vorm van fotografie geven we de foto’s direct mee in een bedrukte hoes. Natuurlijk werkt het als je de foto’s laat afhalen op de beursstand of in de winkel. Hierdoor genereer je per direct veel extra traffic.  We werken regelmatig met het direct printing concept van Polaroid, maar daarnaast ook met op maat geproduceerde foto layers. En elke keer zijn  we positief verrrast door het resultaat van fotomarketing. Ook nu in een tijd waarin digitale fotografie hoogtij viert.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van fotomarketing en videomarketing tot aan instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

100%NL Toppers in Concert Fotomarketing

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK