fbpx

Fotomarketing

Promotieteams inzetten voor fotomarketing?

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions biedt diverse mogelijkheden op het gebied van fotomarketing, videomarketing en mobile marketing. Marketing door middel van fotografie (of Photomarketing) biedt veel uitstekende mogelijkheden om je klantencontact te verlengen.

Online fotomarketing en direct klaar fotografie

Er zijn twee vormen van fotomarketing die regelmatig worden ingezet. Bij online fotomarketing benaderen onze promotieteams uw doelgroep op een indrukwekkende manier. De gemaakte foto’s worden binnen 24 uur op een speciale website geplaatst, welke compleet in je huisstijl wordt opgemaakt of gedeeld via social media.

Bij de directe vorm van fotografie worden de foto’s direct mee gegeven in een bedrukte hoes of om deze af te laten halen op uw beursstand of in een winkel. Hierdoor wordt veel extra traffic gegenereerd. We werken regelmatig met het direct printing concept van Polaroid, maar daarnaast ook met op maat geproduceerde foto layers.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

100%NL Toppers in Concert Fotomarketing

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK