fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Flyerteam

Flyerteam op locatie

Je vindt onze flyerteams in winkelstraten, op stranden, tijdens beurzen en festivals, eigenlijk daar waar jouw doelgroep zich bevindt. Maar dan moet je de doelgroep nog aanspreken en bereiken….. Een flyerteam inzetten betekent meer dan een paar mensen met flyers op locatie droppen. Kennis van het bedrijf, de dienst of het product is essentieel. Maar ook aansluiten bij de doelgroep is heel belangrijk. We selecteren onze promotiemedewerkers daarom ook zo divers mogelijk, met zeer uiteenlopende achtergronden. Zo kunnen we het team zo goed mogelijk afstemmen op de uitstraling van het merk en de look & feel van de activatie. Zo zetten we jouw product of dienst zo krachtig mogelijk in de markt en is de uitstraling altijd in lijn met de merkwaarden die centraal staan.

Een flyerteam met de beste attitude

Onze representatieve promotiedames en -heren worden geselecteerd op hun uitstekende communicatieve vaardigheden. Ze hebben tenslotte maar één doel; een optimale communicatie van de organisatie en merken. Door te starten met een pragmatisch plan van aanpak, kunnen we heel gecontroleerd en vol focus jouw product of dienst onder de aandacht brengen. Alles details worden in dit plan beschreven, en we spreken er ook in af wat de doelen zijn die we met elkaar willen behalen. Zo is het altijd concreet meetbaar hoe succesvol de activatie is verlopen.

Kickstart voor het flyerteam

Een goed begin is het halve werk, dus daarom starten we altijd samen met onze opdrachtgever en het hele flyerteam. We bespreken de merkwaarden, de tone of voice, de uitstraling en alle andere zaken die het merk uniek of herkenbaar maken. Daarna ontvangt ieder teammember nog een persoonlijke instructie op papier en een telefonische instrutie de dag voordat we starten. Tijdens de actie houden onze Project Managers strak de vinger aan de pols en onze Quality Management nemen zelfs een kijkje ter plekke op locatie. Zo ontgaat ons niets en kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

Mogelijkheden van onze flyerteams

Een flyerteam van J.u.i.c.e. wordt op veel verschillende locaties en manieren ingezet. Zo werken de teams vaak in combinatie met de moving billboards op de promobikes en bij retail activatie in samenwerking met verkopers in de winkel. We zetten de flyerteams ook in op beurzen voor stand traffic, samen met acteurs of characters en bij business to business locaties.

Wil je alles uit handen geven en full service ontzorgd worden? No Problem!! Wij produceren snel en goed promotiemiddelen, verzorgen de outfits en de styling, maar ook transport en logistiek staan wij voor je klaar met een ervaren team. Daarin ondersteunt een aantal vaste partnerbedrijven met wie we al jaren samenwerken ons, organisaties die dezelfde kwaliteitseisen hebben als wij.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren dus mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Flyerteam

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK