fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Fieldmarketing

Fieldmarketing binnen de marketing

Fieldmarketing heeft in het afgelopen decennium een belangrijke rol binnen de complete marketing strategie verworven. De traditionele above-the-line-campagnes zijn weinig persoonlijk en vooral gericht op naamsbekendheid. Fieldmarketing maakt het juist mogelijk one-on-one de doelgroep aan te spreken en je merk te laten ervaren in de ideale setting.

Dankzij onze ruime ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij de beoogde doelgroep kunnen benaderen. Wij benaderen elke prospect persoonlijk op het potentiële gebruiksmoment van het product. Door middel van de creatieve marketing concepten van J.u.i.c.e. Promotions leert de consument je product of dienst nog beter kennen.

Join us in creating excitement

J.u.i.c.e. Promotions staat voor het creëren van unieke belevenissen. Onze naam, Join Us In Creating Excitement, raakt onze kernwaarden in het hart. Wij maken marketing persoonlijk, creatief en spannend. Waar veel andere marketingcampagnes niet direct relevant zijn, is fieldmarketing dat per definitie wel. Wij staan altijd op het juiste moment, met de juiste uitstraling en face to face bij je doelgroep.

We delen bijvoorbeeld ijs of frisdrank uit op warme dagen. Terwijl we warme chocolademelk of koffie in de winter samplen. Bovendien voeren we sampling-acties en kookdemonstraties uit in supermarkten voor nieuwe producten. Timing is everything is in ons vakgebied meer dan waarheid!

Fieldmarketing in de marketing mix

Kortom, wij geloven in fieldmarketing, maar ook in een crossmediale aanpak. De verschillende marketinguitingen integreren we graag in samenwerking met onze opdrachtgevers. Sampling, roadshows en shopper marketing activaties kunnen allemaal, toch hebben wij geen voorkeur. Veelal werken we in samenspraak met reclamebureaus en mediabureaus.

Juist door deze samenwerking in verschillende marketingdisciplines ontstaan de meest aansprekende en succesvolle cases. Daarom denken wij ook breder dan alleen ons eigen directe werkveld. Onze account- en projectmanagers hebben een brede marketing achtergrond en adviseren graag in de voorfase. Vraag ons dus gerust naar de te voeren strategie. Neem vandaag nog contact op voor vrijblijvend advies.

 

field marketing Nokia

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK