fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Promotie op Festivals

Festivals, opvallende activaties

Best Kept Secret, DGTL, Awakenings of bevrijdingspop. Het maakt niet uit. Festivals bieden goede mogelijkheden om grote specifieke doelgroepen te bereiken. Samen met onze opdrachtgevers schrijven we een concept dat aansluit op de beleving of het thema van het festival. Zowel de activatie, de stand als de kleding en visagie worden afgestemd op de juiste experience.

Festivals binnen de mediamix

Festivals kunnen worden ingezet voor directe verkoop van je product, een sampling campagne, het vergroten van de naamsbekendheid of merkentrouw, maar ook het genereren van website traffic. Een van de grote voordelen van festivals is dat prospects en klanten al in de juiste stemming zijn. Wanneer de activatie aansluit op het thema en daarbinnen verrast, zal deze ervaring automatisch worden gekoppeld aan de beleving van de dag.

Activatie campagnes

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt het gehele traject dat nodig is om je festival campagne tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen je in de conceptfase, nemen de complete logistiek van bevoorrading, event fotografie of videoproductie en ook de teamselectie op ons. Na afloop ontvang je van ons een gedegen evaluatie met alle resultaten, beelden, conclusies en aanbevelingen op een rij.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Bavaria promotie op festivals

 

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK