fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Event Sampling

Event Sampling is populair

Event Sampling is naast Beach Sampling een zeer gewaardeerde vorm van promotie. Waar sampling in het algemeen al erg goed gewaardeerd wordt, is het bij deze vormen van fieldmarketing opvallend hoe positief men reageert. Wij wijten het aan de de ontspannen setting en de relevantie van de promotie campagne. De muziek of sport die leading is in het evenement, bepaalt vaak de doelgroep. En daar kan je je merk dus goed op targetten. Bij sampling op events heb je geweldige mogelijkheden om een hele grote en specifieke groep in een keer te bereiken.

Vergunningen op evenementen

Event Sampling is een grote uitdaging. Niet alle organisatoren zitten te wachten op een sampling team. Op veel evenementen is de beleving een zeer belangrijke factor. Het creëren van belevingen wordt dan ook verwacht van de sponsoren en partners van het evenement. De kosten voor een campagne liggen door de vergunning en de productie van concept en middelen dan vaak ook hoger dan bij andere vormen van sampling. Echter is de investering uitstekend uit te leggen, vanwege de grote concentratie doelgroep en de hoge succescijfers.

Event Sampling is maximale beleving en garantie op succes!

Event Sampling met resultaat

Wij nemen graag de gehele organisatie van je Event Sampling campagne uit handen. We leggen contact met de organisaties uit ons netwerk en zorgen voor een conceptplan waar zowel jij als de bezoekers van het evenement enthousiast van worden.

J.u.i.c.e. Promotions

Zie jij jouw merk ook op een event? Grijp dan je kans! Misschien heb je wel een idee welk event dat moet zijn! Of niet, en dan helpen wij je graag. Want we weten er alles van. Natuurlijk helpen we je met de organisatie en logistiek. Maar ook met de uitvoering en evaluatie. Zo nemen we je alle zorgen uit handen en hoef je alleen nog maar van het event te genieten.  Meer weten? Check ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


     

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK