fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Event Marketing

Event Marketing, welk event is geschikt voor uw merk?

Een evenement biedt een uitstekende mogelijkheid om een grote specifieke doelgroep te bereiken. Onze promotieteams komen voor vele merken in actie tijdens beurzen, congressen, festivals en events. Samen met onze opdrachtgevers schrijven we een concept dat aansluit op de beleving of het thema van het event. Zowel de activatie, de stand als de kleding als ook de visagie worden afgestemd op de juiste experience.

Event Marketing binnen de mediamix

Event Marketing kan bijvoorbeeld worden ingezet voor directe verkoop van je product, een sampling campagne, het vergroten van de naamsbekendheid of merkentrouw of het genereren van website traffic. Een van de grote voordelen van evenementen is dat je prospects en klanten al in de juiste stemming zijn. Wanneer de activatie aansluit op het thema en daarbinnen verrast, zal deze ervaring automatisch worden gekoppeld aan de beleving van de dag. Je merk wordt geassocieerd met een zeer positieve en indrukwekkende belevenis en het rendement is hoog.

Event Marketing campagnes

Promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions verzorgt het gehele traject dat nodig is om je campagne tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen je in de conceptfase, nemen de teamselectie, de complete logistiek van bevoorrading en ook de event fotografie of video productie op ons. Na afloop ontvang je van ons een gedegen evaluatie met alle resultaten, beelden, conclusies en aanbevelingen op een rij.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem dus snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK