fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Onze Enquêteurs

Bent u benieuwd naar de meningen van uw doelgroep? Zijn ze bekend met het product dat u aanbiedt? Hoe vinden zij dit product?

Enquêteurs

Door het inzetten van enquêteurs krijg je inzicht in de antwoorden op deze vragen. Door de afname van enquêtes maken we de wensen, behoeften en ervaringen van de doelgroep ten opzichte van een product of dienst inzichtelijk. J.u.i.c.e. Promotions biedt de mogelijkheid om professionele en ervaren enquêteurs in te zetten. Zij komen op een vriendelijke en gepaste wijze in contact met je doelgroep. Op een sympathieke en laagdrempelige manier zullen zij de nodige vragen omtrent het product of de dienst stellen. De enquête kan mondeling worden afgenomen en daarna nauwkeurig verwerkt. Ook werken onze enquêteurs vaak met online devices, zoals een i-Pad. De data verwerken we altijd realtime.

Werkt jouw bedrijf samen met een onderzoeksbureau? Dat is geen punt voor onze enquêteurs. We zijn het gewend om de krachten te bundelen met andere bedrijven en zo samen op zoek te gaan naar de antwoorden en inzichten. Graag kijken we samen met jou naar jouw wensen en mogelijkheden, om de resultaten zo efficient mogelijk te verwerken. Techniek dient tenslotte de mens.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten en wil je enquêteurs inzetten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling. Wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK