fbpx

Direct Sales

Direct Sales teams

Je wilt je product of dienst eens op een andere manier dan de traditionele manieren verkopen? Of zoek je nieuwe abonnees of leden voor je magazine, dienst of vereniging? Dan is Direct Sales de geschikte oplossing. J.u.i.c.e Promotions heeft een landelijk team van topverkopers in huis. Indien gewenst kunnen zij ook functioneren als promotieteam voor het beantwoorden van vragen en het verschaffen van informatie.

Meer omzet genereren via Direct Sales?

J.u.i.c.e Promotions heeft een team van ervaren creatieve mensen tot haar beschikking om tot een vernieuwend verkoopconcept te komen. Door op de juiste plaats en tijd aanwezig te zijn, kun je jouw doelgroep zeer effectief benaderen. Op deze manier haal je een maximaal rendement uit de actie. Direct Sales teams kunnen bijvoorbeeld worden ingezet op beurzen, evenementen, winkelcentra en open dagen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Nikon Actiepunt direct sales

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK