fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Direct Sales

Direct Sales teams

Je wilt je product of dienst eens op een andere manier dan de traditionele manieren verkopen? Of zoek je nieuwe abonnees of leden voor je magazine, dienst of vereniging? Dan is Direct Sales de geschikte oplossing. J.u.i.c.e Promotions heeft een landelijk team van topverkopers in huis. Indien gewenst kunnen zij ook functioneren als promotieteam voor het beantwoorden van vragen en het verschaffen van informatie.

Meer omzet genereren via Direct Sales?

J.u.i.c.e Promotions heeft een team van ervaren creatieve mensen tot haar beschikking om tot een vernieuwend verkoopconcept te komen. Door op de juiste plaats en tijd aanwezig te zijn, kun je jouw doelgroep zeer effectief benaderen. Op deze manier haal je een maximaal rendement uit de actie. Direct Sales teams kunnen bijvoorbeeld worden ingezet op beurzen, evenementen, winkelcentra en open dagen.

De Huishoudbeurs is de ultieme saleslocatie. Met tienduizenden bezoekers per dag biedt het merken enorm veel kansen. Juist hier is de combinatie van face to face communicatie, een helder beursplan met een indrukwekkende stand en een scherp direct sales team

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Naast direct sales en fotomarketing als heel specifieke diensten helpen we bedrijven van instore demonstraties tot aan street sampling. Wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Nikon Actiepunt direct sales

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK