fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Direct Marketing

Direct Marketing betekent face to face!

Direct marketing zit hem in onze gedachtegang met name in het directe karakter van de communicatieboodschap. Deze is per definitie persoonlijk en dus direct op de mens aan de andere kant gericht. Een directere vorm dan communicatie is niet mogelijk. Wij leggen letterlijk en figuurlijk je merk in handen van de doelgroep. Je prospects ervaren je product of dienst in een optimale setting, aangeboden door de beste merkambassadeurs.

Direct Marketing is ook echt direct

We zijn ervan doordrongen dat een persoonlijke boodschap, face to face een heel sterk communicatiemiddel is. Dit betekent dat we veel aandacht besteden aan de training en begeleiding van onze mensen, de boodschap, de aankleding en de tone of voice. Al deze componenten zijn direct van invloed op de beleving van de doelgroep. We maken graag een onuitwisbare indruk, dus die moet dan wel enorm positief zijn.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Oktober Roermond direct marketing

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK