fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Demonstratrice

Demonstratrice voor product promoties

Een goede demonstratrice is representatief, actief en weet alles van uw merk. De selectie die vooraf gaat aan het vinden van uw demonstratrice is dus uiterst belangrijk. J.u.i.c.e Promotions biedt de mogelijkheid om de demonstratrice te selecteren op alle bij uw product of organisatie passende eigenschappen zoals product-, en talenkennis, kookervaring, technische kennis of bijvoorbeeld visagie. Uiteindelijk worden de meest geschikte demonstratrices eerst gebrieft op alle belangrijke informatie over jouw product of dienst. Want zonder goede voorbereiding, laat je voor iedere productdemonstratie kansen liggen.

Onze demonstratrices gaan dus verder dan alleen uitdelen of aanwijzen. Ze zijn volwaardige gesprekspartners en een perfect passend visitekaartje van jouw merk of dienst. Ze zijn er in getraind om zich snel en efficient in te lezen in organisaties, diensten of producten. En zullen altijd met een mooie lach de bezoeker te woord staan.

Waar en wanneer zetten we een demonstratrice in?

De professionele demonstratrices van J.u.i.c.e Promotions kunnen worden ingezet voor productdemonstraties, standbemanning, standcatering, beursondersteuning, congresbegeleiding, dealershows en ook recepties. In deze functies begeleiden en informeren ze bezoekers, vertegenwoordigen en verkopen ze een product of dienst én bedienen ze de gasten. Wat ook jouw wensen zijn, de demonstratrices van J.u.i.c.e. Promotions zijn professioneel, voorbereid en doen met zichtbaar plezier hun werk.

J.u.i.c.e. Promotions

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Een demonstratrice is leuk, maar misschien weet je nog niet precies wat je  wilt? Geen nood, wij denken graag met je mee. We ontwerpen mooie promotie acties, trainen de beste hostesses maar kunnen ook samplen of demonstraties geven. Je vindt veel inspiratie in ons portfolio of of laat je verrassen door alle diensten die wij hebben! Meer actie in de taxi? Neem dan direct persoonlijk contact met ons op!

chanel eindhoven Demonstratrice

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK