fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Concept ontwikkeling

Juicy concept ontwikkeling

We denken graag met u mee vanaf de start van een campagne. Op basis van uw briefing schrijven we een concept dat zowel haalbaar is als vernieuwend. Onze concept ontwikkeling bevat altijd een fase waarin een concreet Plan van Aanpak en een gespecificeerd budget worden opgeleverd. Zo ziet u in één oog opslag wat de kosten per contact of per klant zijn. Dat is waar een Juicy concept voor staat.

Cross mediale campagnes

Wij raken meerdere marketing disciplines waarbij het activeren van mensen centraal staat. Wij vertalen het thema van de promotieactie door naar andere media. De content die voort vloeit uit de campagne wordt ingezet voor bijvoorbeeld social media. Maar ook andersom above-the-line campagnes vertalen naar fieldmarketing activatie. Wij geloven in cross media en als onderdeel van de MJM Media Groep hebben we snel toegang tot deze disciplines.

Marketing specialisten bij elkaar

J.u.i.c.e. Promotions werkt regelmatig samen met specialisten in andere marketing disciplines. Zeker in de conceptfase betrekken we graag het reclame- en mediabureau, maar ook het online bureau van de opdrachtgever bij de brainstorms. Door de campagne breder in te zetten en tegelijkertijd te letten op de bestaande communicatie uitingen en campagnes, dragen we zorg voor een afgemeten plan dat cross mediaal zijn kracht bewijst. De integratie van de diverse kanalen en communicatiemiddelen geeft een promotie campagne bovendien meerwaarde op langere termijn. De merknaam blijft langer geactiveerd bij de doelgroep, waardoor de positieve herinnering kan blijven worden gekoppeld.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK