fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

City Sampling

City Sampling zorgt voor een positieve vibe

City Sampling biedt de mogelijkheid om heel snel een grote doelgroep van DMU’s te bereiken. De doorstroming van mensen in de stadscentra is groot. Wanneer we het samplingteam op een strategische locatie plaatsen, bereiken we in korte tijd veel mensen. Het voordeel van CITY sampling zit tevens in het bereik van een doelgroep ie al bezig is met aankopen. Men loopt vaak in de stad om iets aan te schaffen. De conversie van sampling naar verkoop is hier dan ook aanzienlijk.

Even ontspannen bij City Sampling acties

Een uitdaging van het aanspreken van de doelgroep in city centra is het gebrek aan tijd dat mensen zeggen te hebben. Men wordt de laatste jaren natuurlijk veel vaker aangesproken op straat en daar heeft niet iedereen altijd zijn in. Hoewel sampling erg goed wordt gewaardeerd, maken steeds meer mensen omtrekkende bewegingen als ze een promotieteam zien in de stad. De vormgeving, de selectie van het team en de specifieke boodschap worden dan ook steeds belangrijker. De doelstelling is altijd weer om de zintuigen van de doelgroep te triggeren. Veel sampling acties eindigen met een rij van geïnteresseerden voor de standplaats van het team, die de rest van de dag niet meer verdwijnt.

Promotiemiddelen bij City Sampling

Een goede zichtbaarheid en mooie uitstraling wordt bij City Sampling campagnes dus steeds belangrijker. Dit zie je terug in de ontwikkeling van onze promotiemiddelen en promotiekleding.  We zorgen voor beleving en daarmee voor een aantrekkelijke sampling activatie. De consument ervaart het product op het juiste moment, op de juiste manier en op de juiste plek.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.


       Of bekijk ons portfolio 

Delft city sampling kleenex balsam

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK