fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Channel Sampling

Channel Sampling

Channel Sampling is één van de meest krachtige instrumenten van Sampling als het gaat om één op één contact met de doelgroep. Wanneer de beoogde doelgroep duidelijk wordt gesegmenteerd, is deze vorm van grote meerwaarde binnen het totale aanbod van samplingmethoden. De doelgroep wordt namelijk in een voor haar vertrouwde omgeving benaderd. Hierdoor is de doelgroep meer ontvankelijk voor de desbetreffende Sampling dan tijdens een reguliere Sampling actie.

Verschillende kanalen

Bij Channel Sampling verspreiden we Samples via een specifiek ‘kanaal’. Hierbij kunnen we bijvoorbeeld denken aan verschillende ketens van vakantieparken, tankstations, bezorgdiensten of een winkelketen. Wij bieden de Samples bij Channel Sampling aan in een display of via de medewerkers van de betreffende locaties. Dit in tegenstelling tot reguliere sampling waar onze eigen promotors het grote publiek in hoge aantallen benaderen.

Lage kosten per contact bij channel sampling

Door gebruik te maken van de medewerkers van het betreffende kanaal hoeven er geen losse teams te worden ingezet. Hierdoor zijn de kosten voor relatief laag. Omdat Sampling als doel heeft om de consument kennis te laten maken met een nieuw product, is Channel Sampling het vizier als het gaat om het bereiken van de juiste doelgroep. Uiteraard is dit alleen mogelijk als vooraf de beoogde doelgroep duidelijk in kaart is gebracht. Zo brengen we alleen de gesegmenteerde doelgroep in contact met het product en gaan we een stap verder voor iedereen die een duidelijk en afgebakend doel stelt.

Vertrouwen van de consument

Omdat de doelgroep wordt benaderd door personeel dat betrokken is bij de desbetreffende keten, en vaak persoonlijk bekend is met de doelgroep schept dat vertrouwen bij de klant. Er kan middels channel sampling nog meer waarde worden toegekend aan de plaats en het gekozen kanaal.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK