fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Buitenreclame

Buitenreclame is een breed begrip, maar bij ons staat het voor buiten spelen.

J.u.i.c.e. Promotions zet promotieteams in voor de promotie van merk of organisatie. We zoeken daarbij de beoogde doelgroep op het juiste moment en de juiste plaats op. Vaak is dat buiten op straat, op stranden en langs recreatieplassen, maar ook winkelcentra. Wij spelen dus vaak buiten. Maar ook de binnen locaties komen uiteraard regelmatig voor. Zo staan we in de retail, de horeca, overdekte winkelcentra, supermarkten en op business to business locaties.

Buiten campagnes

Deze fieldmarketing campagnes worden in praktijk regelmatig succesvol gecombineerd met andere buitenreclame activiteiten. We werken geregeld samen met exploitanten van abri’s en billboards, maar ook met die van de moving billboards. We zoeken de meerwaarde van mediapartners in creatieve en pragmatische concepten. Dit kan zitten in de attentiewaarde, maar ook in de directe uitvoering van promotie middelen. Zo worden onze promotieteams vaker ingezet bij de thematische ombouw van bus- en tramhokjes en gebruiken we de mobile billboard wagens vaak voor zowel vervoer, opslag als ook zichtbaarheid.

Onze aanpak van buitenreclame

Wij verzorgen het gehele traject dat nodig is om je buitenreclame tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen je in het voortraject en tijdens de uitvoering houden wij je ook continu op de hoogte en na afloop ontvang je van ons een gedegen evaluatie met alle resultaten, foto’s, conclusies en aanbevelingen op een rij.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Spa Promoteam buitenreclame

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK