fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Brand Store

Beleving in de brand store

Hoog tijd voor meer inspiratie en verleiding op de winkelvloer door middel van een brand store! Wij gaan voor échte beleving in de winkel; leuke demo’s, lekker proeven, voelen, ruiken en horen. Kortom, wij maken de winkel onweerstaanbaar voor alle zintuigen. Helaas is daar veel te weinig ruimte voor in de gemiddelde supermarkt. Iedere vierkante meter vloeroppervlakte wordt gebruikt voor de directe verkoop.

De Brandstore als ultieme merkbeleving locatie. Dat is waar meerdere merken op inzetten. En dat is waar we passieve merken in willen triggeren. Brand experience is waar we merken echt verder kunen helpen. En een eigen winkel helpt dan enorm. Hier zijn de omstandigheden vormbaar, mist je wilt investeren. En dan gaat het verder dan alleen een mooi logo op de gevel. Een mooi voorbeeld is de brandstore van MINI in Amsterdam. Maar ook interieur specialist Riviera Maison gebruikt de brand store als communicatie platform.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

The phone house sampling brand store

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK