fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Brand Activation

Brand activation filosofie

Diverse A-merkfabrikanten hebben de mogelijkheden en successen van brand activation reeds ontdekt. Daarom is dit voor jou het geschikte moment om ook in te stappen! Door merk activatie op dezelfde hoogte te brengen als brand management en consumer insight zorg je ervoor dat je doelgroep jouw merk op de juiste manier leert kennen (consumer behaviour). Bijvoorbeeld dankzij een grootschalige activation campagne door J.u.i.c.e. Promotions.

Brand activation staat bij J.u.i.c.e. Promotions voor een plan van aanpak. Een die zowel opvallend, memorabel als haalbaar is. We weten hoe belangrijk het is om op locatie een aanpak te hebben die praktisch uitvoerbaar is. Dat betekent dat we nadenken over de juiste promotiemiddelen en kleding, de boodschap en de handelswijze. U mag niet minder van ons verwachten.

Brand activation binnen de merkstrategie

Brand activation past op een uitstekende manier binnen je merkstrategie. Al was het maar omdat traditionele advertising steeds meer aan impact verliest. Een grootschalige activatie van je merk zorgt voor een belangrijke troef binnen de communicatiemix. Maar het kan ook zelfs dienen als de kern hiervan. Verschillende grote A-merken gingen je voor. Samen met hen hebben we verschillende grote succesvolle activation campagnes opgezet.

Voorbeelden: A-merkfabrikanten als Unox (de Nieuwjaarsduik), Douwe Egberts (de Nationale Burendag) en Red Bull (Air Races) laten je op een prachtige manier zien hoeveel effect goede brand activation kan sorteren.

En binnen de fieldmarketing

Brand activation zorgt ervoor dat een merk gaat leven. Dit komt niet alleen door het te tonen, maar het daarnaast op een actieve manier aan te bieden. Het is de combinatie van een tastbaar merk en de juiste relevantie.  Dat zorgt ervoor dat je marketingmix optimaal aansluit bij je doelgroep. Merkactivatie zorgde voorheen vooral voor een hipper imago van de marketingactiviteiten. Maar tegenwoordig is het een van de belangrijke bouwstenen binnen een effectieve marketingstrategie. We stellen voor jou de ultieme strategie op, die volledig bij het merk aansluit. Dus laat J.u.i.c.e. Promotions je brand activation verzorgen. Wij zorgen ervoor dat je doelgroep op een actieve en spontane manier in aanraking komt met je merk.

Brand activation door heel Nederland

Brand activation doen wij door heel Nederland. Om een merk zo goed mogelijk te kunnen presenteren aan je doelgroep, plannen wij onze acties op verschillende locaties in Nederland, zoals de grote steden in de Randstad zoals: Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Maar we zijn ook regelmatig aanwezig in Groningen, Leeuwarden, Assen, Zwolle, Lelystad en Arnhem. En in het zuiden in Maastricht, Middelburg, Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. Wij plannen de brand activations, selecteren de teams en verzorgen de productie en het vervoer van de materialen. En we zorgen er natuurlijk voor dat de acties optimaal renderen.

Merken en mensen activeren

We activeren mensen door merken te activeren. We brengen uw merk tot leven. Door in de conceptfase samen met onze opdrachtgevers na te denken over de merkwaarden en de beoogde doelgroep komen we tot een effectieve marketing campagne. Uw doelgroep komt op een actieve, relevante en spontane wijze in aanraking met uw merk. We adviseren op basis van ruim 16 jaar ervaring. Wij hebben ervaring met promotiemiddelen, de locaties, de tone of voice en de aantallen contacten. Daarnaast selecteren we een dedicated team van merkambassadeurs dat uw merk vertegenwoordigt.

Wie is J.u.i.c.e. Promotions?

J.u.i.c.e. Promotions is een creatief pragmatisch brand activation bureau. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen we innovatieve, meetbare campagnes. Een merkervaring neerzetten die beklijft in gedachten van de doelgroep, dat is wat we het allerliefste doen vanuit ons kantoor in Amsterdam. Maar we zijn niet alleen in Amsterdam actief, overal in Nederland zijn wij in te zetten!

Wil je jouw brand promoten en je doelgroep activeren? Wij helpen bij het ontwerp en de uitvoering van je brand activation campagne. Van activaties op events en festivals tot op de stranden door heel Nederland. Maar ook in de steden en winkelcentra. Wij creëren mooie momenten voor jouw merk, jouw brand.

Meer weten over brand activation en onze aanpak?

Neem dan contact op met onze sales afdeling in Amsterdam, telefoon 020-5813070. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Grazia VIP Models brand activation

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK