fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Beach Sampling

Beach Sampling wordt gewaardeerd

Beach Sampling is naast Event Sampling een zeer gewaardeerde vorm van promotie. Waar sampling in het algemeen al erg goed gewaardeerd wordt, is het bij deze vorm van fieldmarketing opvallend hoe positief men reageert. Wij wijten het aan de de ontspannen setting en de relevantie van de promotie campagne. Beach Sampling is niet de meest eenvoudige vorm van sampling en om die reden worden deze activaties alleen voor hele specifieke productgroepen ingezet. Verfrissende drankjes, lectuur en verzorgingsproducten doen het doorgaans erg goed. Maar er zijn ook prachtige cases op het gebied van kleding, sieraden en vervoersmiddelen.

Verzanden in vergunningen en aanpak Sampling

Beach Sampling is qua logistiek niet de meest eenvoudige vorm van sampling. Veel gemeentes geven slechts in zeer beperkte mate vergunningen af. En daarnaast, in het geval van food producten, is het belang van de lokale horeca groot. In Nederland hebben we helaas nog steeds geen garantie op mooi weer, maar vergunningen dienen wel ver van te voren aangevraagd te worden. Het kan dan zijn dat het weer tegenzit en jouw doelgroep dus niet aanwezig is. Naast de vergunningen is de logistiek een extra uitdaging. Op drukke dagen dient het team bijvoorbeeld vroeg te starten zodat het niet nodeloos lang in de file staat. Hetzelfde geldt voor de terugweg. Ook de uitvoering op het strand is intensiever.

Het transport van gadgets, samples of flyers over het strand is lastiger, wat ten koste kan gaan van de effectiviteit.

Beach Sampling met resultaat

Wij nemen graag de gehele organisatie van Beach Sampling campagnes uit handen. We weten inmiddels op welke locaties we terecht kunnen, waar we last minute of guerrilla kunnen werken en welke middelen we kunnen gebruiken voor een effectieve en aantrekkelijke campagne. We leggen contact met beachclubs uit ons netwerk en zorgen ook onderweg voor een optimale zichtbaarheid en relevantie.

Vind je tussen de diensten niet wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend contact op.

       Of bekijk ons portfolio 

 

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK