fbpx

Actiemarketing

Actiemarketing campagnes

Actie zorgt voor reactie! J.u.i.c.e. Promotions is specialist in de ontwikkeling en uitvoering van opvallende actiemarketing campagnes. Met ruim tien jaar ervaring weten wij precies waar, wanneer en hoe wij uw beoogde doelgroep moeten bereiken voor een optimaal resultaat.

Wilt u het aankoop gedrag van uw doelgroep direct beïnvloeden?

Met actiemarketing deelt u een zogenaamde ‘korte klap’ uit, die direct een verkoop impuls geeft. Een tijdelijke extra waarde aan uw product of prijsverlaging zet de activatie kracht bij. Of het nu gaat om product sampling, instore demonstraties of merchandising.

Actiemarketing op lange(re) termijn

Naast het directe, korte termijn effect, wordt ook de merkbeleving op lange termijn ingevuld. Ook al heeft de activatie vaak een eigen karakter, wij stemmen deze af op uw marketingstrategie. Een opvallende, maar consistente boodschap, maar ook de branding en de middelen zijn hierin essentieel. Klanten die ooit in aanraking zijn gekomen met een goede demo of (street)sampling actie zullen zelfs jaren later nog een positieve attitude ten opzichte van uw merk behouden.

Onze aanpak van actiemarketing campagnes

Wij verzorgen het gehele traject dat nodig is om uw actiemarketing campagne tot een succes te maken. Wij adviseren en ondersteunen u in het voortraject met het concept en de vertaalslag van de ervaringscijfers in bereik en conversie, daarnaast ondersteunen bij de keuze van locaties en het regelen van de vergunningen, maar ook met de productie van de promotiemiddelen. Tijdens de uitvoering houden wij u continu op de hoogte van de status en learnings en na afloop ontvangt u van ons een handzame evaluatie met alle resultaten, foto’s, conclusies en aanbevelingen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

Gerelateerde diensten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK