fbpx

Acteurs en artiesten

Op zoek naar acteurs en artiesten?

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zowel acteurs  artiesten kan aanbieden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Buiten een rijk gevulde database met promotiemedewerkers, hostesses en verkopers. Beschikken wij ook over een selectie van acteurs en artiesten.

De acteurs en (straat)artiesten kunnen zelfstandig ingezet worden. Bovendien kan het ook in combinatie met een promotieteam. Dit is uiteraard afhankelijk van de aard van de opdracht. Als de opdrachtgever dit wilt.

Typetjes, karakters en presentatoren

Op beurzen, evenementen of tijdens roadshows geven we graag invulling aan de typetjes die zorgen voor een grotere belevingswaarde. Denk hierbij aan karakters uit tv commercials of advertenties, of rollen die in lijn liggen met uw product of dienst. Zo kruipen we regelmatig in de huid van schoonmakers, artsen en zusters, boeren, secretaresses, stewardessen en ieder ander type dat meerwaarde genereert voor de beleving van de activatie. Bovendien is de merkervaring van groot belang. Als gevolg dat uw product blijft hangen.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Maoam Rijswijk Team Acteurs en artiesten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK