fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

Acteurs en artiesten

Op zoek naar acteurs en artiesten?

Bent je op zoek naar een bedrijf dat acteurs en artiesten kan aanbieden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Buiten een rijk gevulde database met promotiemedewerkers, hostesses en verkopers, beschikken wij ook over een selectie van ervaren acteurs en rasartiesten.

De acteurs en (straat)artiesten kunnen zelfstandig ingezet worden. Bovendien kan het ook in combinatie met een promotieteam. Dit is uiteraard afhankelijk van de aard van de opdracht.

Typetjes, karakters en presentatoren

Op beurzen, evenementen of tijdens roadshows geven we graag invulling aan de typetjes die zorgen voor een grotere belevingswaarde. Denk hierbij aan karakters uit tv commercials of advertenties, of rollen die in lijn liggen met je product of dienst. Zo kruipen we regelmatig in de huid van schoonmakers, artsen en zusters, boeren, secretaresses en stewardessen. En daar houdt het niet op. Ieder ander type dat meerwaarde genereert voor de beleving van de activatie brengen we graag tot leven.

Uiteindelijk willen we een ervaring neerzetten, verschil maken. En daar leent de inzet van acteurs en actrices zich zeer goed voor. Je boodschap moet blijven hangen en dat begint met een goede eerste indruk maken. Onze professionals kunnen dat net even wat indrukwekkender.

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van acteurs en actrices en van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Maoam Rijswijk Team Acteurs en artiesten

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK