fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

De meisjes van Marcey’s Milkshake

13 October 2017

Milkshake Vending Machine

Vorige week stonden de meisjes van Marcey’s Milkshake vier dagen op rij in de Mediamarkt in Den Bosch. Hierbij werd de Milkshake Vending machine geïntroduceerd: een stand-alone automaat waar consumenten met de inworp van een geldbedrag zonder tussenkomst van personeel een heerlijke, vers bereide milkshake uit konden tappen. Het was de eerste automaat in zijn soort wereldwijd, dus dat konden we niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Marcey’s Girls

Onze Marcey’s girls boden het publiek een gratis verse milkshake aan en lieten hierbij zien hoe eenvoudig de machine werkt. Vervolgens werd er een foto genomen van de drinkende consument met de Marcey’s koe. Deze foto konden ze terug vinden op de Facebookpagina van Marcey’s Milkshake.

Marcey’s Diner

Marcey’s Milkshake is bekend uit de jaren 50 waarbij milkshakeliefhebbers vanuit alle gebieden afreisden om bij het Amerikaanse Marcey’s Diner te genieten van de lekkerste milkshakes ooit.Het bedrijf is de eerste die het voor elkaar wist te krijgen om een verse milkshake binnen één minuut te bereiden. Sinds maart 2015 zijn deze milkshakes ook in Nederland verkrijgbaar, namelijk in drie smaken: aardbei, banaan en vanille

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK