fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project

Promotiemiddelen

13 October 2017

Lets create moments together!

Merkcommunicatie is ook gewoon opvallen

Belangrijk voor elke actie campagne is het creëren van “excitement” en daarmee interesse onder uw doelgroep. Hierbij spelen opvallende promotiemiddelen een grote rol. J.u.i.c.e. Promotions biedt u een grote diversiteit aan bestaande communicatiemiddelen om uw acties te ondersteunen en om de beleving voor uw doelgroep nog indrukwekkender te maken.

Promotiemiddelen op maat

Opvallende communicatiemiddelen vergemakkelijken en verbeteren tevens de merkcommunicatie met uw doelgroep. Alle objecten kunnen geheel branded worden ingezet. Hebben we het juiste object niet op voorraad, dan kan J.u.i.c.e. Promotions dit ook gewoon op maat maken. We werken met een selectie van gespecialiseerde partners voor het ontwerp en de productie van bijvoorbeeld bars, moving billboards, demo- en sampling units. Daarnaast zijn ook kleding en premiums op maat te maken.

“Wij dragen zorg voor opvallende en praktisch inzetbare communicatiemiddelen tegen een scherpe prijs.’

J.u.i.c.e. Promotions

Wil je jouw merk promoten of heb je inspiratie nodig? Wij kunnen je helpen bij het ontwerpen en uitvoeren van promotie acties. Van instore demonstraties tot aan street sampling, wij creëren mooie momenten voor jouw merk. Neem snel een kijkje in ons portfolio of kijk wat voor diensten wij hebben! Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 

 

Deze blog delen via:

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK