fbpx
Waarom zit Pepijn op de wc?
terugspoelen
Hij kreeg van ons een sample van Page.
vooruitspoelen
Lees nu gauw de Case van Page Vochtig.
Bekijk project
Wat drinkt Ryanne tijdens de yoga?
terugspoelen
Innocent sapje dat ze van ons kreeg in de supermarkt
Bekijk project
Wil jij weten wat Tim staat te kokerellen?
terugspoelen
Hij heeft Santa Maria geproefd in een van onze foodtrucks.
vooruitspoelen
Sindsdien kan hij niet kiezen welk recept hij moet nemen.
Bekijk project

In gesprek met studenten

Weten wat studenten beweegt? Ga met ze in gesprek, zoek de dialoog. J.u.i.c.e. Promotions werkt met verschillende studentenverenigingen in Nederland nauw samen. We werven nieuwe promotors via de verenigingen, zetten ze in voor merkactivaties, maar zoeken ze ook op met nieuwe merken. De onderwerpen verschillen, maar sluiten altijd aan bij de belevingswereld van deze doelgroep. Lifestyle en fashion, FMCG, financiële producten, de mogelijkheden zijn eindeloos, de vorm van activatie des te belangrijker. Wij zoeken per definitie de live ervaring, omdat we ervan overtuigd zijn dat deze vorm het allersterkst is. En er is bijna geen sterker moment voor een activatie dan de introductieweken. Maar welke vorm van experiential marketing kies je dan?  

Duik in de doelgroep

Wij houden ervan om in de belevingswereld van onze doelgroep te duiken. En die van studenten begrijpen we. Veel van de mensen in ons team zijn nog student of zijn net klaar met hun studie. Zij weten wat ze moeten brengen, hoe ze het moeten brengen en waar ze moeten zijn. In augustus wanneer de meeste introweken worden georganiseerd is er een ding waar iedere student te weinig van krijgt: slaap. Er is dan ook weinig mooiers dan het creëren van een moment van rust, gekoppeld aan jouw merk. Een gezonde drank, een energieboost, een luie stoel, een massage, een filmpje of een goede maaltijd, het kan allemaal.

Een activatie die aanspreekt? Iets lolligs, intelligents, of gewoon iets lekkers. Het moet gewoon een actie zijn waar je later nog over praat! – Voorzitter studievereniging Utrecht

College brainstorm

We organiseren graag een brainstorm samen met ons studententeam, speciaal voor jouw merk. We hebben een selectie van ambassadeurs klaar staan om snel van start te kunnen. Hoe we dat aanpakken? Jij of wij leggen ideeën en producten voor en samen ontwikkelen we een drietal conceptplannen. We maken een keuze voor de aanpak en koppelen dit aan een aantal steden en locaties. Vervolgens gaan we binnen enkele dagen door met de executie. De contacten liggen er al, nu de uitvoering nog. Wij zorgen voor de productie van de middelen en de kleding, jij als merkambassadeur zorgt voor de producten. Neem vandaag nog contact op via het contactformulier of sales@juicepromotions.nl en we plannen graag een afspraak in. De introductieweken staan al om de hoek.


Juicy Interview met teamleider Amine

Lees het interview hier

WIL JE OOK EEN SUCCESVOL PROJECT MET ONS STARTEN?

NEEM NU VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

KLIK HIER VOOR PROMOTIEWERK